Sposób przygotowania

Oczyscic karczochy, serca nasmarowac sokiem z cytryny (zeby nie zczernialy )
Pol peczka pietruszki posiekac razem z cebulka .Do ricotty dodac tarty ser, sol, kolendre, zmiazdzony zabek czosnku, pietruszke i cebulke; Wymieszac
Ubic bialko na piane i dodac do ricotty, wymieszac.
Tym nadzieniem nafaszerowac serca karczochow.Ulozyc je w foremce szklanej, zalac sosem pomidorowym i zapiekac;
Starac sie nie polac sosem wierzchu karczochow, zeby pozostaly biale ;

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Polecam , czesto je przyrzadzam, bo sa lekkie i zdrowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    z chęcią spróbowałabym już gotowej potrawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !