Sposób przygotowania

Pszenicę zalewamy około 1.5 szklanki wody i gotujemy około 1,5 godziny do miękkości ,Odstawiamy do ostygnięcia. Rodzynki moczymy,odsączamy .Do masy makowej dodajemy pszenice i bakalie .Wlewamy miód i śmietanę kremówkę .Mieszamy .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    kuti nie robię,i nie próboałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Kutia u mnie nie ma wzięcia chyba dlatego,że robi się inne słodkie desery:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    nie jadłam tego jeszcze,u mnie są makówki na deser na wigilię:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna kutia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !