Sposób przygotowania

Cebulę posiekać, wrzucić do garnka z winem i rosołem i gotować do odparowania połowy objętości. Dodać estragon i kapary, sos zagęścić mąką ziemniaczaną, gotować kilka minut. odstawić, dodać łyżeczkę masła, pietruszkę, oprószyć solą i pieprzem. Wątróbkę usmażyć na pozostałym maśle, oprószyć solą i pieprzem. Podawać z sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    ciekawy przepis na wątróbkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajna
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smakowita,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !