Sposób przygotowania

Żelatynę namoczyć, a kiedy napęcznieje podgrzać i odstawić. Sok ananasowy połączyć z 1/4 żelatyny wymieszać i wlać do szklanek. Wstawić do lodówki. Mus z jagód połączyć z 1/4 żelatyny odstawić i włożyć na ściągnięta galaretkę a ananasa. 1/4 żelatyny dodać do ubitej śmietany i włożyć na jagody. Do zmiksowanych bananów dodać resztę żelatyny , włożyć na śmietanę i wstawić do lodówki

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    bomba kaloryczna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Fajny koktajl, takiego jeszcze nie jadłam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    bomba-super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszności !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    mniam mniam nie moge sie temu oprzec
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !