Sposób przygotowania

Warzywa pokroić, warzywa zalać 1,5 l zimnej wody i zagotować . Dodać kostki bulionowe i gotować ok 25 minut. Doprawić solą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    z kalarepa jeszce rosolu nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pewnie dobry ale wolę z kurczaka lub kury
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Fajny przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Pyszny i szybki przepis na rosół
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    podstawa w kuchni:)
  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    lubię każdy rosołek ale z kalarepa jeszcze nie jadłam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !