Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kopru włoskiego

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koper włoski 1 szt
jabłko 1 szt
sok z cytryny 2 łyżki
oliwa 2 łyżki
seler naciowy 2 (łodygi)

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kopru włoskiego

Koper włoski, obrane jabłko oraz seler naciowy zetrzeć na szatkownicy, przełożyć do miski. Sok z cytryny połączyć z oliwą, wlać do miski, wymieszać i odstawić na pół godziny. Surówkę podawać do ryb.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 17.02.2012 07:41
extra
mehia 22.03.2011 18:59
niezłe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak