Sposób przygotowania

Grzyby pokroić w plasterki i usmażyć, bułkę namoczyć w mleku i odcisnąć, cebule posiekać i podrumienić na oleju, do mięsa dodać wszystkie składniki i formułować podłużne kotlety. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    moga byc smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    super smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smakowite.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Ciekawe, ciekawe!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    świetne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    pycha, rodzinka je uwielbia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    Pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !