Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem . Dodać żółtka, mąkę, 1/3 budyniu, proszek od pieczenia. Ciasto rozsmarować na blasze. Piec w temperaturze 200 stopni. Agrest dusić w 400 ml wody i zagęścić z resztą budyniu. Rozsmarować masę na cieście, przestudzić. Placek obłożyć bitą śmietaną i herbatnikami .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Super:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    musi byc pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Takie ciasteczka muszą być pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pomyslowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne musi być to ciasto!
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszniutkie:):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    na pewno dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawe te ciasteczka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    muszą być pyszne,uwielbiam agrest

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !