Sposób przygotowania

Do przezroczystej salaterki wrzucamy kukurydze - odlana z zalewy; białka jaj ścieramy na tarce i mieszamy z 2 łyżkami majonezu, wykładamy na kukurydzę; posypujemy papryką. Następnie wykładamy odsączonego tuńczyka. Siekamy szczypiorek i posypujemy. Ser żółty ścieramy na tarce i również tworzymy warstwę. Na wierzchu rozkłądamy rozdrobnione żółtko wymieszane z 2 łyżkami majonezu. Solimy i pieprzymy całość.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    na pewno pyszna! z checią bym spróbowala:)
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !