Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lukier do pierników

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukru pudru 3/4 szklanki
białko 1

Przepis i sposób przygotowania na: Lukier do pierników

Ubijamy sztywno białko i stopniowo dodajemy cukier puder.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

hastalavista 15.03.2011 13:15
fajny przepis
Mysiunia 06.01.2011 13:30
pierniczki wyglądają świetnie! a pomysl na lukier tez doibry:) nigdy z jajkiem nie robilam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak