Sposób przygotowania

Nerki przekroić wzdłuż i obgotować kilkakrotnie zmieniając wodę, odcedzić i pokroić w cienkie plasterki. Pokrojoną cebulę poddusić na maśle, dodać nerki oprószoną mieloną papryką, podlać wodą i dusić pod przykryciem do miękkości. Pod koniec dodać kminek, majeranek i śmietanę, przyprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    nie jadłam nigdy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    mniam, super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis wart wypróbowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !