Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plastry, natrzeć szałwią wymieszaną estragonem i pozostawić na 1 godzinę. Następnie obrumienić na oleju. Mięso przełożyć do rondla, a na pozostałym tłuszczu poddusić posiekana cebulę. Mięso wraz z cebulą podlać winem, oprószyć pieprzem i solą i dusić pod przykryciem do chwili wyparowania wina. Rodzynki oraz orzechy dodać do mięsa, podlać wodą i udusić do miękkości.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taki schabik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prze fajne jedzenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !