Sposób przygotowania

Buraki zetrzeć na grubej tarce, włożyć do naczynia, zalać zimną przegotowaną wodą, dodać cukier, sól, skórkę razowego chleba i pokrojony ząbek czosnku. Naczynie przykryć ściereczką i pozostawić w temperaturze pokojowej na 5 dni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Też taki robię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przydatny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    tez uważam że przepis przydatny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    zdrowy
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    przydatny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Idealny na barszcz.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !