Sposób przygotowania

Migdały zalać wrzącą wodą i pozostawić na kwadrans, obrać ze skórek, posiekać. Czekoladę pokroić w kostkę a orzechy na mniejsze kawałki. Masło z cukrem utrzeć na pianę dodając po 1 żółtku. Gdy powstanie pulchna masa dodać ubito na sztywno pianę, wymieszać, dodać bakalie i mąkę z proszkiem do pieczenia, wymieszać. Wyłożyć do przygotowanej formy i upiec w 180 stopniach przez 35 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z czekoladą jeszcze nie jadłam, ale musi być super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajny
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    ale pychotka :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !