Sposób przygotowania

Namoczoną poprzedniego dnia fasolę ugotować. Żeberka pokroić na porcje, zalać wrzącą wodą i gotować pod przykryciem. Pod koniec gotowania dodać pokrojone warzywa. Gotować około 10 minut, dodać ziemniaki, ugotować do miękkości. Mąkę wymieszać ze śmietaną i koncentratem pomidorowym, dodać do zupy, zagotować. Zupę połączyć z ugotowaną fasolą, przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    do takiego barszczyku lubię dodawać dużo kapusty;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    świetny barszczyk
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam barszcz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubi?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !