Sposób przygotowania

Utarty chrzan wymieszać z musztardą, połączyc ze smietaną. Dodać utarte jabłko, drobno posiekane jajko,przyprawić do smaku i wymieszać. Podawać do ryb, jaj i mies na zimno.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Smakowity dodatek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super, zwłaszcza do mięska
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubie taki sosik np. do kiełbaski :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !