Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z papryki po francusku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka 3 szt
pomidory 2 szt
grzybki marynowane 1/2 szkl
oliwa 4 łyżki
czosnek 2 ząbki
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
ocet winny 1 łyzka
ogórek 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z papryki po francusku

Paprykę bardzo drobno pokroić, oprószyć solą, pieprzem i cukrem, Skropić octem winnym i oliwą. pomidory obrać ze skórki, pokroić w paski, cebulę w kostkę. Dodać pokrojone korniszony, grzybki i drobno posiekany czosnek. Wszystko razem wymieszać, przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 18.07.2013 23:47
Apetycznie wygląda.
zuzanna_z 18.04.2012 12:28
fajne
Iwona51
Iwona51 21.06.2011 22:45
pycha
mehia 31.05.2011 21:14
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak