Sposób przygotowania

Kefir wlać do miski, dodać sodę oczyszczoną i sól oraz pieprz Potem dodać jajka i mąkę. Parówki pokroić na plasterki. Dodać parowki do ciasta, wymieszać i smażyć na gorącej patelni. Dobre z sosem tatarskim lub pomidorowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    DO PRZEPISU: MAKA 1-1,5 szklanki
  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    a ja robie z parowkami maczanymi w ciescie,tez dobre
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !