Sposób przygotowania

Migdały zemleć dwa razy, drugi raz z cukrem pudrem. Dodać białka i ucierać na stałą, zbitą i gładką masę. Owinąć w folię i włożyć do lodówki. Używać do ciast i deserów.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna masa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !