Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa migdałowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

migdały 50 dag
cukier puder 50 dag
białko 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Masa migdałowa

Migdały zemleć dwa razy, drugi raz z cukrem pudrem. Dodać białka i ucierać na stałą, zbitą i gładką masę. Owinąć w folię i włożyć do lodówki. Używać do ciast i deserów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Angelika10 26.06.2013 00:31
pyszna masa
Motorek 17.05.2012 08:38
smaczna
olkaaa 02.04.2012 07:46
super
Iwona51
Iwona51 13.12.2011 08:55
smaczna
IKrakowianka 10.11.2011 00:18
super
Sylwia56
Sylwia56 18.04.2011 22:34
fajne
iwa643 17.12.2010 07:03
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak