Sposób przygotowania

Wykonanie:
W 1/2 szklance mleka roztrzepać drożdże i cukier.Margaryny roztopić, następnie lekko ja ostudzić wymieszać ze wszystkimi składnikami. Dokładnie wyrobione ciasto wstawić do lodówki na 24 godziny. Następnego dnia rozwałkować cisto na cienki placek i wyciskać formą ciasteczka, których jedną stronę moczyć w białku i cukrze krysztale. Upiec na złoty kolor w temp. 180 stopni.

Polecam, naprawdę pyszne. SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Lubię takie ciasteczka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienite
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    wole polskie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !