Sposób przygotowania

Rodzynki maczamy w rumie najlepiej jeśli będą one maczać się całą noc, dzięki temu dobrze wchłoną. Następnie odcedzamy je i wrzucamy do garnuszka z roztopioną polewą czekoladową i 1 łyżką oleju palmowego. Delikatnie mieszamy by rodzynki z każdej strony pokryły się czekoladą a następnie wykładamy je na talerzyk. Pozostawiamy tak na 30 min. a następnie ponownie polewamy je polewą. Wkładamy do lodówki na 15-30min. Smacznego !!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybka przekąska :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    mniam uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    Super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    Super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    lubie to
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pychotki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajne :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    Szkoda, że nie ma przepisu na tą polewę bo gotowców nie kupuję.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !