Sposób przygotowania

Ocet winny wymieszać z oliwa, tymiankiem, zmiażdżonym czosnkiem, sola i pieprzem. Tak przygotowanym sosem zalać ryż i wymieszać, ostudzić. Boczek pokroić w słupki, usmażyć na patelni na chrupko. Do ryżu wsypać groszek, posiekane jajka, pokrojone pomidory i usmażony boczek, wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Będę musiała kiedyś zrobić.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    smaczna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !