Sposób przygotowania

Jabłka obrać, pokroić na ćwiartki. Z 2 szklanek wody, cukru i soku z cytryny ugotować syrop, włożyć jabłka i ugotować. Wybrać owoce łyżką cedzakową do salaterek, ostudzić, oziębić w lodówce. Zimną śmietanę wymieszać z cukrem waniliowym i zalać ją jabłka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smakowity pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczny deser.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !