Sposób przygotowania

Migdały włożyć do misy i zalać gorącą wodą. Odczekać, skorka z migdałów teraz lepiej zejdzie. Oczyścić migdały, osuszyć i zmielić w blenderze. Wymieszać oba cukry z migdałami, wbić jajko, przemieszać i wyrobić ciasto. Formować okrągłe ciasteczka, kłaść na papier do pieczenia, pomazać białkiem lub masłem i piec w 180 stopniach ok. 20-25 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    DO PRZEPISU:1 cukier waniliowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    takich jeszcze nie pieklam
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie ciacha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    oooooooooooo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    o jej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !