Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plastry, zbić tłuczkiem, oprószyć mąką, pieprzem i ziołami. Usmażyć z obu stron na tłuszczu, osolić, skropić rosołem i dusić do miękkości pod przykryciem. Podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczne!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !