Sposób przygotowania

Kostkę mięsną rozpuścić w 1/2 l wrzątku .Warzywa pokroić w paseczki. Gotować w bulionie . Cebulę posiekać i zeszklić na margarynie, dodać mąkę . Kiełbaski pokroić w plasterki i dodać do zupy. Gotować 15 minut

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    uwielbiam kapusniak:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    uwielbiam kapuśniaczek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Klasyka zawsze w modzie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !