Sposób przygotowania

Kapustę ugotować i odsączyć. Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle. Cebulę i grzyby pokroić w plasterki i dodać do mięsa, smażyć przez ok 3 minuty. upieczone mięso dodać do kapusty. kiełbasę pokroić w plasterki. i dodać do całości. Kolejne kilka minut dusić, bigos doprawić przyprawą Prymat. Na końcu dodać rodzynki i dusić na małym ogniu ok 30 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    bigosu z rodzynkami jeszcze nie jadłam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    PEWNIE SMACZY
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ja też dodaję rodzynki,,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    A to ciekawe!!! Muszę wypróbować!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !