Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rydze z patelni

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rydze 0,5 kg
masło 10 dag
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rydze z patelni

Oczyszczone kapelusze rydzów, zrumienić z obu stron na połowie masła, dodać resztę masła i oprószyć solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 06.01.2014 21:03
Fajnie przyrządzone.
Katarzyna59 22.07.2012 18:06
lubię
mehia 30.05.2011 21:15
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak