Sposób przygotowania

Mięso pokroić w 5 plastrów i cienko rozbić, oprószyć pieprzem i obtoczyć w mące. Margarynę i olej rozpuścić na patelni. Bitki smażyć z obu stron. Cebule i grzyby pokroić w plastry. Dodać do mięsa, podsmażyć, przyprawić przyprawą do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    nawet łatwe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo lubię.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna67

    lubię blitki
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pewnie smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !