Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4-5 sztuk
szczypiorek posiekany 1/2 szklanki
musztarda 1 szklanka
Sól czosnkowa jodowana Prymat do smaku
majonez 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Musztardę i majonez mieszamy z drobno posiekanym szczypiorkiem. Jajka gotujemy na twardo a następnie również bardzo drobno siekamy. Dodajemy do pozostałych składników i doprawiamy solą czosnkową. Podajemy z pieczywem. Smacznego !!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiek 19.01.2013 22:09
i śniadanie gotowe, uwielbiam pasty jajeczne
RenataZ-et 29.05.2012 16:20
często robię takie pasty :)
IZABELA29 29.01.2012 10:00
pyszna
Agnik 13.06.2011 15:15
uwielbiam
kasiurek 05.11.2010 11:24
fajne takie pasty, bardzo lubie
marta639 18.09.2010 12:42
Świetna pasta.
Monika192 20.07.2010 15:19
uwielbiam pasty
IlonaAlbertos 23.06.2010 11:38
Uwielbiam wszelkiego rodzaju pasty :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak