Sposób przygotowania

Musztardę i majonez mieszamy z drobno posiekanym szczypiorkiem. Jajka gotujemy na twardo a następnie również bardzo drobno siekamy. Dodajemy do pozostałych składników i doprawiamy solą czosnkową. Podajemy z pieczywem. Smacznego !!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam wszelkiego rodzaju pasty :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    uwielbiam pasty
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Świetna pasta.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    fajne takie pasty, bardzo lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    uwielbiam
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    często robię takie pasty :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    i śniadanie gotowe, uwielbiam pasty jajeczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !