Sposób przygotowania

rabarbar obrać, pokroić w plasterki, ułożyć w formie żaroodpornym, posypać 1/2 szklanką cukru. Jajko ubić z pozostałym cukrem na pianę. masło zagotować ze 100 ml wody i wlać do ubitego jajka, wymieszać. Do masy jajecznej wsypać mąkę, proszek do pieczenia i zmielone migdały, dokładnie ubić. Rabarbar zalać ciastem i wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na 20 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !