Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

golonka indycza faszerowana mięsem mielonym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1 kg
olej do smażenia
przyprawa do golonki Prymat do smaku
indyk 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: golonka indycza faszerowana mięsem mielonym

z golonki indyczej wyciągamy kość, w powstałą dziurę wkładamy mielone mięso(może być drobiowe lub wieprzowe), całość przyprawiamy prymatem do golonki i wkładamy do naczynia żaroodpornego w oleju do rozgrzanego piekarnika. Pieczemy ok1,5godz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak