Sposób przygotowania

Do bulionu wrzucamy połowę obranych i pokrojonych w plasterki pieczarek i gotujemy.
Resztę pieczarek kroimy i wraz z pokrojoną cebulą smażymy na maśle, a następnie rozdrabniamy blenderem i dodajemy do bulionu.
W śmietanie rozprowadzamy mąkę, a później zagęszczamy nią zupę.
Dodajemy posiekaną zieloną pietruszkę. Doprawiamy sosem sojowo- grzybowym i pieprzem.
Podajemy z makaronem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aggankx

    zupa kerm? brzydka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    fajna sprawa!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    aż mi się takiej zachciało?
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    brzmi apetycznie :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    zjadło by się
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pychota..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubię taką...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    super bardzo lubie takie zupy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !