Sposób przygotowania

Rozrobić galaretki w połowie ilości wody niż podano na opakowaniu.Na dno tortownicy wyłożyć herbatniki.Gdy galaretki się ochłodzą,rozrobić śnieżki,każdą w 200 ml mleka.Jedną śnieżkę połączyć z 200 ml galaretki pomarańczowej,a drugą z 200 ml galaretki cytrynowej.Najpierw wlać do tortownicy pomarańczową śnieżkę,odczekać kilka minut i kolejno wlać śnieżkę cytrynową.Wstawić do lodówki na 5 minut. Wystawić tortownicę z ciastem,posypać wiórkami kokosowymi,ułożyć mandarynki,polać pozostałymi galaretkami i posypać kolorową posypką.Odstawić do lodówki na 2 godziny.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    niezła słodkość !
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !