Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kulebiak z łososiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

koska rosołowa warzywna 1
filet z łososia
ciasto francuskie 1 opakowanie
włoszczyzna
grzyby suszone 10 dag
żółty ser 10 dag
jajko 1
sól
Kucharek przyprawa do potraw
kostka grzybowa

Przepis i sposób przygotowania na: Kulebiak z łososiem

Por kroimy ,a resztę warzyw ścieramy i podsmażamy na patelni .Grzyby moczymy 30 minut ,kroimy i dodajemy do warzyw .Kostkę rosołowa rozpuszczamy w szklance wody i zalewamy warzywa .Studzimy i mieszamy z serem startym na tarce o grubych oczkach .Doprawiamy sola i pieprzem. Rybę posypujemy kucharkiem.Zawijamy w folie i pieczemy 30 minut w 180 8 c .Ciasto wałkujemy ,rozcinamy na pól .Na płacie ciasta układamy warzywa i rybę .Brzegi i wierzch smarujemy jajkiem i pieczemy w 200* C przez 45 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 04.03.2014 08:17
pyszne rarytasy
olkaaa 28.03.2013 07:26
muszę spróbować
misia53 04.08.2012 11:45
kulebiak pyszny ,żeby tak jeszcze ktoś zrobił.....hihi...
pacpaw 28.06.2011 17:34
a to rarytas
edyta44 16.12.2010 21:35
napewno smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak