Sposób przygotowania

Por kroimy ,a resztę warzyw ścieramy i podsmażamy na patelni .Grzyby moczymy 30 minut ,kroimy i dodajemy do warzyw .Kostkę rosołowa rozpuszczamy w szklance wody i zalewamy warzywa .Studzimy i mieszamy z serem startym na tarce o grubych oczkach .Doprawiamy sola i pieprzem. Rybę posypujemy kucharkiem.Zawijamy w folie i pieczemy 30 minut w 180 8 c .Ciasto wałkujemy ,rozcinamy na pól .Na płacie ciasta układamy warzywa i rybę .Brzegi i wierzch smarujemy jajkiem i pieczemy w 200* C przez 45 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    napewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a to rarytas
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    kulebiak pyszny ,żeby tak jeszcze ktoś zrobił.....hihi...
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne rarytasy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !