Sposób przygotowania

Krem przyrządzić zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Biszkopty drobno kruszymy i dodajemy do kremu, i mieszamy starannie. Wlewamy olejek i jeszcze raz mieszamy. Z masy tworzymy kulki w środek wsadzamy migdała i obtaczamy w posypce. W ten sposób zyskamy kolorowe kuleczki. Smacznego !!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    babeczka007

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię niespodzianki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !