Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kurki z makaronem i szpinakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kurki blanszowane 0,5 kg
Makaron kolanka 200 gram
szpinak świeży lub mrożony 200 gram
przyprawa do potraw Kucharek do smaku
olej do smażenia
śmietana 12% 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: kurki z makaronem i szpinakiem

szpinak dusimy na wolnym ogniu dodając do niego śmietanę ok10-15min. kurki smażymy na rozgrzanym oleju doprawiając przyprawą kucharek. Szpinak kładziemy na ugotowanym makaronie, a grzybki obok

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 01.04.2011 00:18
niezłe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak