Sposób przygotowania

Paprykę pokroić w paski, jajka w ćwiartki. Na środku półmiska ułożyć paprykę, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem, polać oliwą i obłożyć plastrami cebuli. W koło ułożyć zwinięty w ruloniki baleron na przemian z ćwiartkami jajek i cząstkami pomarańczy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Myszka75

    kolorowo smacznie i zdrowo:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !