Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cebulki na jarzynkę

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mała cebulka 1 kg
masło 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 lyżki
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Cebulki na jarzynkę

Cebulki zalać wrzącą osoloną wodą z dodatkiem cukru i gotować do miękkości. Wyłożyć na półmisek. Masło zrumienić razem z bułką tartą i oblać nim cebulkę. Podawać do potraw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 23.11.2012 09:08
smaczne
Katarzyna59 27.10.2012 18:42
apetyczne
Iwusia 30.06.2012 22:42
super :)
Seba 29.06.2012 08:57
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak