Sposób przygotowania

Filety pokroić na kawałki, cebulę w plasterki. W niskim naczyniu ułożyć śledzie, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem, przełożyć cebulą, zalać śmietaną i dusić pod przykryciem około 10 minut. Po ostudzeniu posypać pokrojonymi ogórkami i grzybkami marynowanymi

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    śledzik w każdej postaci MNIAM
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    ciekawy przepis,pycha śledziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !