Sposób przygotowania

Mięso pokroić na porcje w poprzek włókien, zbić tłuczkiem, oprószyć pieprzem i przyprawą kucharek. obtoczyć w mące, w dwóch rozmieszanych jajkach i obtaczać w tartej bułce. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Oddzielnie usmażyć jajka sadzone. Sznycle ułożyć na półmisku, na każdym położyć po jednym jajku. Podawać zaraz po usmażeniu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę koniecznie zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale apetyczne!!! Aż ślinka cieknie;)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaowite sznycle

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !