Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Blok krakersowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

krakersy 1 duże opakowanie
jaja 4 sztuki
cukier 1 szklanka
bakalie 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Blok krakersowy

Żółtka ucieramy z cukrem i mieszamy razem z pianą ubitą z białek. Połowę krakersów kruszymy i dodjamey do masy jajecznej, łączymy z całymi krakersami i bakaliami. Pieczemy w keksówce 40 minut w temperaturze 150 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 24.06.2011 10:11
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak