Sposób przygotowania

Na patelni rozpuścić masło dodać kaszę jęczmienną. Kaszę pokryć masłem, zrumienić dodać ¾ szklanki wywaru, gotować 30 minut. Seler naciowy, cukienię, marchewki, czerwoną paprykę, pół cebuli i ząbek czosnku pokroić w drobną kostkę. Warzywa wrzucić na oliwę i smażyć 10 minut. Kasze połączyć z warzywami. Doprawić solą i pieprzem. Podawać do ryb.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ze względu na to , że lubię wszystkie kasze to na pewno zrobię !
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Mnie bardziej zachęca duża ilość warzyw.
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczne
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    warto teraz zrobić póki sa jeszcze swoje warzywa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !