Sposób przygotowania

Powbijać gożdziki w pomarańcze wsadzic do garnuszka , wsypać cukier i porto . Wstawiamy na malutkim ogniu, gdy zaczniemy czuć piękny aromat i będzie już bardzo gorący to gasimy gaz czekamy aż przestygnie i wlewamy do ładnych kieliszków.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    To coś dla mnie!!:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    na dzisiejszy wieczór będzie w sam raz,m zaraz pędzę po porto
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !