Sposób przygotowania

Kajzerkę namocz w mleku. Odciśnij z miel razem z rybą. Rozgrzej masło, wbij jajka, usmaż jajecznicę. Dodaj do zmielonej ryby.
Do masy dołóż cebulę, seler naciowy, migdały oraz koperek. Przypraw. Wyrób. Uformuj 8 kotletów. Obtocz je w tartej bułce.
Kotlety smaż na oleju ok. 1,5-2 minuty z każdej strony. Gotowe burgery rybne podawaj w bułce grahamce, najlepiej z sałatą, pomidorami oraz majonezem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    bardzo fajny przepis
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadłam takich

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !