Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadziewane pieczarki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki
pietruszka zielona
cebula
ser
sól
pieprz
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: nadziewane pieczarki

pieczarki myjemy odrywamy nóżki nóżki i cebule kroimy i smazymy na patelni solimy i pieprzymy nastepnie dodajemy natki pietruszki i miksujemy w będerze do pieczarek wkłądamy troszke serka topionego i nasz farsz
tak przygotowane pieczarki obtaczamy w jajku i bułce tartej i smazymy z obu stron

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 24.02.2011 11:07
fajne
joanna2114 25.01.2011 22:09
bardzo ciekawe
Jolanta40 17.12.2010 14:08
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak