Sposób przygotowania

Jeszcze jedna jarzynka robiona zupełnie inaczej niż u nas . szybka, oryginalny smak , smaczna – polecam .
Bekon drobno pokroić i usmażyć bez rumienienia . Dodać usiekaną cebulę i zeszklić ją . Kapustę drobno usiekać i sparzyć . Odsączyć i dodać do bekonu z cebulą . Włożyć masło . Dusić mieszając przez 20 minut pod przykryciem . Doprawić pieprzem .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawie, chętnie wykorzystam Pani przepis !
  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Kapusta włóska? Ciekawe. Trzeba wypróbować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !